AĞRI / ELEŞKİRT - Yücekapı Ortaokulu

Ağu

Sayın Valimiz Dr. Osman VAROL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan KURT, Okul Müdürü Halis KAYA, Müdür Yardımcıları, tarafından okul bahçesinde karşılanmış ve Sayın Valimize okul öğrencileri tarafından çiçek takdim edilmiştir. Karşılamanın ardından Sayın Valimiz Okul Binasına giriş yaparak Anasınıfı/A ve B sınıflarını ziyaret etmiş öğrenciler ile sohbet ederek sohbetin ardından öğrencilerimize hediye takdim etmiştir. Akabinde Akıl ve Zekâ Oyunları sınıfını ziyaret ederek Zekâ Oyunları hakkında bilgi edinip öğrencilerle oyun oynamıştır. Daha sonra 1-B sınıfını ziyaret ederek öğrencilerin okuma yazma durumları hakkında bilgi edindi. Yüz yüze ve uzaktan eğitim konusunda öğrencileri ve öğretmenler den bilgi aldı. Daha sonra Okul Kütüphanesini gezerek öğrencilerin okudukları kitaplar hakkında bilgi edindi. Bu vesile ile Okulumuza bir miktar kitap gönderilmesini iletti. Daha sonra Bilişim Teknolojileri Sınıfını gezerek Öğrencilerin yaptıkları Kodlama çalışmaları hakkında bilgi edindi. Buradan öğretmenler odasına geçerek tüm öğretmenlerle eğitim-öğretim ve öğretmenin motivasyonu hakkında konuşup gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenin rolünün çok büyük olduğunu söyledi. Yaşanan pandemi dolayısıyla bunun önemini bir kez daha anlaşıldığını belirtti. Sayın Valimiz Dr. Osman VAROL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan KURT, Okul Müdürü Halis KAYA ve müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından uğurlanmıştır.